آيا رفلاکس معده با عسل قابل درمان است؟ + 5 روش ويژه درمان

۲۷ بازديد

آیا رفلاکس معده با عسل قابل درمان است؟ + 5 روش ویژه درمان

 

آیا از رفلاکس اسید و سوزش معده رنج می برید؟ در این مقاله می خواهیم به 5 روش فوق العاده برای استفاده از عسل برای درمان ریفلاکس اشاره کنیم.

 

 

بیماری های دستگاه گوارش

 

همه افراد مبتلا به مشکلات گوارشی علاقه مند به جایگزینی شکر به جای عسل هستند. به افراد مبتلا به زخم معده توصیه می شود که عسل را در رژیم غذایی خود بگنجانند. عسل خاصیت ملین دارد، بنابراین افراد مبتلا به زخم معده بهتر است از عسل در رژیم غذایی مناسب استفاده کنند.

 

بیماری رفلاکس اسید چیست؟

 

رفلاکس اسید که به عنوان بیماری ریفلاکس معده به مری (GERD) یا بیماری زخم معده نیز شناخته می شود، یکی از شایع ترین مشکلاتی است که بر اساس گزارش مجمع ملی آمریکا، هر ساله 25 میلیون آمریکایی را تحت تاثیر قرار می دهد. اغلب اشتباه می شود که رفلاکس اسید نتیجه پردازش بیش از حد اسید معده است که منجر به استفاده از داروهای مسدودکننده اسید مانند مهارکننده های پمپ پروتون می شود.

 

با این حال، رفلاکس اسید در واقع نتیجه اختلال عملکرد اسفنکتر تحتانی مری (LES) است که باعث می شود اسید از معده به مری برگردد و باعث "سوزش سر دل" شود که باعث احساس سوزش در معده پشت قفسه سینه می شود. پیدا خواهد شد. شایع ترین علل اختلال عملکرد LES شامل فتق های پنهان، عفونت هلیکوباکتر پیلوری و تولید گذرا اسید هیدروکلریک (اسید معده) است. با این حال، استفاده طولانی مدت از داروها برای "مسدود کردن" تولید اسید معده می تواند میزان اسید معده را کاهش دهد و پیامدهای فاجعه باری برای سلامتی داشته باشد.

 

چه چیزی باعث رفلاکس اسید می شود؟

 

یکی از علل شایع بیماری رفلاکس اسید، یک بیماری معده به نام فتق هیاتال است. این زمانی اتفاق می افتد که قسمت فوقانی شکم و LES روی دیافراگم حرکت می کنند، ماهیچه ای که شکم و قفسه سینه را جدا می کند. دیافراگم به طور معمول اسید معده را در شکم شما نگه می دارد، اما اگر فتق هیاتال دارید، اسید معده می تواند وارد مری شما شود و علائم رفلاکس اسید را ایجاد کند.

سایر علل رایج رفلاکس اسید عبارتند از:

  • یک وعده غذایی بزرگ بخورید و به رختخواب بروید.
  • اضافه وزن
  • یک وعده غذایی بزرگ بخورید و به پشت دراز بکشید یا خم شوید
  • میان وعده قبل از خواب
  • غذاهای خاصی مانند مرکبات، گوجه فرنگی، شکلات، نعناع، ??سیر، پیاز یا غذاهای تند بخورید.
  • نوشیدن نوشیدنی هایی مانند الکل، نوشابه های گازدار، قهوه یا چای
  • مصرف دخانیات
  • حاملگی
  • مصرف آسپرین، ایبوپروفن، مسکن ها یا داروهای فشار خون

 

 

علائم و نشانه های GERD چیست؟

 

علائم رایج رفلاکس اسید عبارتند از:

  1. سوزش سر دل: درد و ناراحتی که می تواند از شکم به قفسه سینه یا حتی گلو گسترش یابد.
  2. رفلاکس: اسید تلخ به گلو یا دهان برگشته است.
  3. مشکل در بلع: باریک شدن مری، احساس گیرکردن غذا در گلو

 

 

سایر علائم رفلاکس اسید عبارتند از:

 

  1. مدفوع خونی یا سیاه یا استفراغ خونی
  2. دل پیچه شدید
  3. سقط جنین
  4. حالت تهوع
  5. کاهش وزن بدون دلیل
  6. سرفه سرد، خشک، خفگی یا گلودرد مزمن

 

 

درمان رفلاکس معده با عسل طبیعی

 

اگر می خواهید از عسل برای درمان رفلاکس معده استفاده کنید، باید توجه داشته باشید که منظور از عسل در اینجا عسل خام و طبیعی است، یعنی عسل علاوه بر خالص و طبیعی بودن، نباید حرارت داده شود، زیرا حرارت دادن عسل باعث از بین رفتن آن می شود. خواص آن

 

  1. برای درمان رفلاکس معده با عسل، افراد مبتلا به ریفلاکس قبل از هر وعده غذایی یک قاشق عسل طبیعی مصرف کنند. می توانید عسل را با کمی نان میل کنید، اما حدود 20 دقیقه از مصرف مایعات و آب خودداری کنید زیرا اثر عسل را در درمان رفلاکس کاهش می دهد، زیرا آب عسل را رقیق می کند و اثر آن را کاهش می دهد.

برای اطمینان بیشتر از طبیعی بودن عسل مصرفی تان و رسیدن به هدف درمانی پیشنهاد می کنیم که حتما به فروشگاه اینترنتی سوغات نهاوند نیز سری بزنید و از عسل های بی نظیرشان استفاده کنید.

 

?- یک قاشق چایخوری پودر شنبلیله را بجوشانید و ناشتا بنوشید سپس یک قاشق چایخوری عسل مصرف کنید.

 

3- یک لیوان ماست را با یک قاشق عسل مخلوط کنید و روزی 3 بار بنوشید. اسید معده را به شدت کاهش می دهد و اثری از اسید معده باقی نمی ماند.

 

4- سه حبه سیر را با کبریت بچینید و با معده خالی قورت دهید تا با معده تداخل داشته باشند. برای مفید بودن باید سیر را سوراخ کرد وگرنه فایده ای ندارد. بعد از خوردن سیر یک فنجان شنبلیله (دو قاشق مرباخوری) را بجوشانید و با عسل طبیعی شیرین کنید.

 

برای درمان رفلاکس معده به مدت یک هفته این مخلوط را با ده قطره روغن سیاه دانه بنوشید. پس از مصرف این ترکیب، نه تنها درد معده یا سوزش سر دل را احساس نمی کنید، بلکه آن را درمانی مفید و موثر برای درد معده و روده خواهید یافت.

 

درمان رفلاکس معده با عسل و سرکه سیب

 

در حالی که برای افراد مبتلا به سوزش سر دل، خوردن غذاهای پر اسید ممکن است غیرمنطقی و غیرعادی به نظر برسد، بسیاری از مردم به اثربخشی مخلوط عسل و سرکه سیب به عنوان یکی از بهترین درمان های طبیعی برای سوزش سر دل معتقدند. درمان رفلاکس اسید معده شناخته شده است. نظریه های مختلفی در مورد نحوه عملکرد این نوشیدنی وجود دارد. برخی بر این باورند که این نوشیدنی به تعادل نسبت pH اسید و باز در بدن کمک می کند و با هرگونه عفونت باکتریایی در معده مبارزه می کند.

 

دستورالعمل مصرف:

 

برخی از متخصصان توضیح می دهند که در مواردی که تولید اسید معده در انسان کافی نیست (همانطور که در بند قبل توضیح داده شد)، برای تکمیل و جبران کمبود، یک قاشق غذاخوری سرکه سیب خام را در یک لیوان آب مخلوط کنید. مقدار اسید معده کمک می کند. دکتر دی سی

 

جارویس در کتاب معروف خود به نام طب سنتی بیان می کند که راهنمای سلامتی دکتر ورمونت استفاده از سرکه سیب را به عنوان یک داروی جایگزین قدرتمند برای از بین بردن باکتری های مضر در موارد رفلاکس اسید معده توصیه می کند. مخلوط کردن سرکه سیب با عسل می تواند اثر بازسازی را افزایش دهد. قدرت سرکه

 

برای بازگرداندن عملکرد طبیعی و تعادل به معده، باید از خوردن مقدار زیادی قند و غذاهای فرآوری شده که باعث تعامل باکتری ها در معده و روده می شوند، خودداری کنید. سبزیجات باید به مقدار زیاد مصرف شوند. نوشیدنی های سنتی عسل و زنجبیل نیز برای مبارزه با هلیکوباکتر پیلوری و درمان مشکلات معده مفید هستند. برای این کار سه تکه ریشه زنجبیل تازه را حدود 30 دقیقه در دو فنجان آب گرم خیس کنید و قبل از هر وعده غذایی میل کنید.

 

روش های دیگر برای درمان رفلاکس معده

 

شیر و عسل برای معده بسیار مفید است و روده ها را نرم می کند، توصیه می شود افراد مسن اگر می خواهند شیر زودتر در معده بجوشد عسل بخورند.

20 گرم برگ و ریشه کاسنی را بجوشانید و صاف کنید و صبح ناشتا دو فنجان عسل بنوشید.

حداکثر سه فنجان چای برگ گزنه را با یک قاشق غذاخوری عسل در هر فنجان بنوشید.

یک و نیم تا دو ساعت قبل از غذا و سه ساعت بعد از غذا عسل بخورید.

خوردن عسل با آب گرم درد معده را تسکین می دهد.

پودر بالانگ مخلوط با عسل موثر است.

 

 

چگونه می توان از رفلاکس معده جلوگیری کرد؟

 

بدون شک تغییر سبک زندگی یکی از اساسی ترین راه های پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها از جمله مشکلات گوارشی است که اجتناب از آنها می تواند به بهبود علائم ریفلاکس و ریفلاکس کمک کرده و از بروز آنها جلوگیری کند.

 

بنابراین اگر به بیماری ریفلاکس معده مبتلا هستید، درمان رفلاکس معده با عسل یکی از بهترین راه ها است. کاهش مصرف چای، ترک سیگار و قلیان، کاهش وزن و برنامه ورزشی منظم (حداقل 30 دقیقه پیاده روی روزانه) در کاهش علائم یا پیشگیری از ریفلاکس موثر است. همچنین مدیریت استرس و تعدیل استرس در کنترل رفلاکس بسیار موثر است.

 

https://issuu.com/bobbymiller41

https://www.4shared.com/u/Y1vPebb7/BobbyMiller4.html

https://www.designnominees.com/profile/soghatnahavand

https://soghatnahavand.tumblr.com/

https://www.pubpub.org/user/bobby-miller-2

https://www.intensedebate.com/people/BobbyMiller41

https://www.meetup.com/members/356174741/

https://www.atlasobscura.com/users/bobbymiller4

https://edex.adobe.com/community/member/4aaL_VqT5

 

 

 

تا كنون نظري ثبت نشده است
ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در رویا بلاگ ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.